Nytt år med nye muligheter

23 desember, 2021

1. desember måtte avgjørelsen tas om at vårens planlagte behandlingsgrupper må utsettes på grunn av koronapandemien.

Det var ikke noe valg. Sikkerhet og trygghet for de som reiser, vil alltid komme først. Det er leit, for mer enn 100 mennesker er på liste for å komme til rehabilitering ved Dødehavet. Koronapandemien fortsetter å skape uforutsigbare tider for oss alle.

I Israel er det god kontroll, men stigende smittetall tyder på en femte bølge. I tillegg merkes at influensasesongen har startet. Landegrensene er stengt, og Norge er kommet på listen av røde land.

Det er fortsatt for tidlig å si noe sikkert om hvordan pandemien vil forløpe gjennom neste år. Imidlertid vil stiftelsen gjøre det som er mulig for at behandlingstilbudet ved Dødehavet kan gjenopptas høsten 2022.

Tenn lys for deg selv og for andre, hver gest av godhet gir lys i verden.

Se de små gleder og lyspunkt i hverdagen og husk at ingenting er uten håp. Med ønsker om en fredfull jul og et nytt år med god helse!

Andre innlegg

Raskere tilfriskning på jordas laveste punkt!

Raskere tilfriskning på jordas laveste punkt!

Det unike mikroklimaet, på jordas laveste punkt, gir raskere tilfriskning ved ulike kroniske sykdommer. Eksponering i det ekstreme klimaet skjer etter medisinske protokoller og oppfølging av medisinsk fagteam, ledet av dr. Marco Harari. Kombinert med utendørs...

Mikrobiom og Covid-19

Mikrobiom og Covid-19

Mikrobiom og Covid-19En enorm rikdom av mikroorganismer bebor alle kroppens hulrom og huden. Det er mangeveis kommunikasjon mellom de ulike mikrobesamfunn i og på kroppen. Tarm-hjerne aksen er velkjent, likesom tarm-lunge aksen. Enhver endring i tarmens mikrobiota kan...